Home

Αυτά που γίνονται τα τελευταία 24ωρα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Το Σάββατο ένας 15χρονος νεαρός σκοτώνεται από πυρά Ειδικού Φρουρού στα Εξάρχεια. Οι περισσότεροι έχουν ήδη σπεύσει να πουν ‘δολοφονήθηκε’ , το γεγονός ότι αυτή την φράση μέχρι στιγμής δεν την έχει πει ούτε ο Ιατροδικαστής ούτε τα αποτελέσματα της Βαλλιστικής είναι ήσσονος σημασίας.

vouli Από την στιγμή του θανάτου του νεαρού, έχουν σημειωθεί μεγάλης έκτασης επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας γιατί υπεύθυνοι φυσικά είναι οι καταστηματάρχες και οι μικρομαγαζάτορες. Επίσης , έχουν (ξανά)απαξιώσει όλο το Αστυνομικό Σώμα από το λάθος ενός Ειδικού Φρουρού , είναι όλοι φασίστες. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό είναι γενίκευση η οποία είναι μήτρα κοινωνικού και πολιτικού φασισμού , επομένως όλοι όσοι λέτε ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι φασίστες, ακόμα κ αν αυτό ισχύει, δυστυχώς είστε το ίδιο φασίστες με αυτούς.

Πέραν τούτου, αποτελεί θλιβερό γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία έχει σπεύσει να βαφτεί στα χρώματα του πολέμου, αρχίζοντας να βρίζει την αστυνομία, το κράτος (κλασικά…….), την Νέα Δημοκρατία (οι περισσότεροι) ή να κατηγορεί τον νεαρό, τους αναρχικούς κ γενικά τους ταραξίες (οι λιγότεροι)…………….. φυσικά αυτό γίνεται κυρίως μέσω του Facebook!!!!Γίνεσαι μέλος στα group υπέρ του αδικοχαμένου νεαρού κ έχεις να το καμαρώνεις ανάμεσα στα group για τον ύπνο, τις γκόμενες, τις σοκολάτες και τις ομάδες, ρίχνεις και 2-3 αφορισμούς/ μπινελίκια και συνεχίζεις να ζεις ευχαρίστα την ζωή σου στο Matrix, έρχονται και τα Χριστούγεννα, πρέπει να έχουμε ήσυχη την συνείδηση μας………

Το γεγονός ότι από αυτή την ιστορία κερδισμένη βγαίνει η κυβέρνηση (πάει το Βατοπαίδι), η Εκκλησία (επίσης πάει το Βατοπαίδι), οι ταραξίες (σπάσανε αρκετά, το ευχαριστήθηκαν) και κυρίως τα ΜΜΕ (κλίμα τρόμου!!!μείνετε όλοι μέσα!!!μην βγαίνετε έξω!!δείτε τηλεόραση!!), δεν πρέπει να μας απασχολεί. Όπως επίσης ότι σε βάζουν να εκτονώνεσαι μέσω κοινωνικών δικτύων, αντί να αμφισβητήσεις την καθεστηκυία τάξη, όχι δυναμικά (πάνε αυτά), έστω μέσω των εκλογών, (οπού εκεί τι θα σκεφτούμε πριν ψηφίσουμε?? τον αδικοχαμένο Αλέξη??μάλλον την τσεπούλα μας……) πάλι δεν βλέπω να απασχολεί παρά ελάχιστους. Έτσι ένας θάνατος νεαρού θα είναι αφορμή όχι για σκέψη, αλλά για ψυχοσωματική εκτόνωση καταρχήν και για ευτυχισμένα Χριστούγεννα έπειτα.

ΥΓ: Η μοναδική αναρχική πράξη για εμένα ήταν το κάψιμο του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, αν κ μάλλον κατά λάθος έγινε…….

V

ή Σταμάτης  Ζαχαριάδης

Advertisements

19 thoughts on “V for Vengeance

 1. στα είπα κ από κοντά πως διαφωνώ με τις αμφιβολίες σου για το αν ήταν δολοφονία. Αν δεκα άτομα τον βάραγαν με λοστούς και μολώτοφ έπρεπε να φύγει ή να γυρίσει με ενισχύσεις και να τους περικυκλώσει. ο τύπος όμως έφυγε με άθικτο το περιπολικό και γύρισε με το άλλο ζώο το φίλο του για να γαμήσουν. ενώ εκεί που πήγαν θα μπορούσαν να φέρουν ενισχύσεις. και τελικά γάμησαν. γιατί για αυτούς και εξαιτίας της εκπαίδευσής τους δεν είμαστε ανθρωποι.

  όσο για το πως αντιδρά ο κόσμος πιστεύω πως εν μέρει θα παίξουν το ρόλο τους τα μμε και οι παρακρατικοί.

 2. Μάκη, τώρα τι μας λες;
  Οτι μέχρι να αποδειχθεί το αυτονόητο θα πρέπει να σιωπούμε και να μένουμε άπραγοι;

  Λες οτι θα πρεπε να περιμένουμε τη βαλλιστική εξέταση..
  Μήπως το 1973 κατά τη γνώμη σου θα πρεπε να χαρακτηρίζαμε τους φοιτητές στο Πολυτεχνείο τρομοκράτες μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες;;

  Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ανέβηκε αυτό το κείμενο ενώ υπάρχει ήδη ένα γι αυτό το θέμα..

  Και κάτι ακόμα.. Αν για χάρην (και μόνο) της συζήτησης δεχθούμε το επιχείρημα σου, τότε οι 2 αστυνομικοί είναι δολοφόνοι όχι για το προφανές του πυροβολισμού ΑΛΛΑ γιατί ενώ έγινε ότι έγινε δεν κάλεσαν ούτε ασθενοφόρο ούτε ενισχύσεις. Άφησαν το παιδί στο δρόμο λες και ήταν κανά ζώο.

  Όσο για το ποιος βγαίνει κερδισμένος απο αυτή την ιστορία δεν είναι ούτε τα ΜΜΕ, ούτε η κυβέρνηση. Αν η κυβέρνηση είχε να επιλέξει μεταξύ Βατοπαίδι και δολοφονίας 15χρονου με όλο το χάος που ακολούθησε (που γι αυτό φέρει ακέραια την ευθύνη) τότε είμαι σίγουρος οτι θα διάλεγε το πρώτο.

  Ποιός βγαίνει κερδισμένος;

  Κανείς.
  Χάσαμε όλοι πανηγυρικά.

 3. Δε θα μπω στη διαδικασία της διελκυνστίδας αν ήταν ή όχι εν ψυχρώ δολοφονία. Αυτό υπάρχουν ειδικοί επιστήμονες που θα το εξακριβώσουν ούτως ή άλλως οσονούπω.

  Θα συμφωνήσω με το Σταμάτη ότι συχνά βιαζόμαστε όλοι να βγάλουμε συμπεράσματα παρασυρόμενοι από τη σφοδρότητα των γεγονότων και τη συναισθηματική μας φόρτιση βασιζόμενοι ίσως σε λειψά στοιχεία. Είναι κι αυτό ένα κουσούρι του τηλεπολιτισμού μας. Η ψυχραιμία και η αυτοσυγκράτηση δεν έβλαψαν ποτέ κανένα είναι η αλήθεια.

  Δε δικαιολογείται βέβαια η αυτοσυγκράτηση να εξελίσσεται σε απάθεια,αδιαφορία και ύπνωση όταν γκεμίζεται γύρω μας το σύμπαν.Κατανοώ την οργή πολύ καλά. Κατανοώ την αγανάκτηση που υπάρχει από σκεπτόμενους πολίτες που βλέπουν στο τελευταίο αυτό τραγικό περιστατικό την κορύφωση μιας αλυσίδας από εξελίξεις που με σταθερότητα γκρεμίζουν όποια βεβαιότητα είχαμε ότι κατοικούμε σε μία σύγχρονη και ευνομούμενη δημοκρατία.

  Αλλά δε δέχομαι την εκμετάλλευση των γεγονότων, την αναγωγή τους σε αιτία πολέμου. «Έτσι ένας θάνατος νεαρού θα είναι αφορμή όχι για σκέψη, αλλά για ψυχοσωματική εκτόνωση». Πολύ σωστά τα λες, Σταμάτη!Αυτό με απασχολεί κι εμένα.

  Οργή, οργή, οργή…Σύγκρουση και πανικός.Και μετά???Το θέμα είναι τα τραγικά γεγονότα να μας ξυπνάνε, να δίνουν το έναυσμα για ένα δημιουργικό σάρωμα της αποσύνθεσης που μας περιβάλλει.Να δίνουν έναυσμα για να έρθουμε αντιμέτωποι με τα μικρά και αμέτρητα σάπια που μας κυκλώνουν, που τα τρέφουμε και που σιγά σιγά οδηγούν στη γενικευμένη σήψη, η οποία τώρα δήθεν μας εκπλήσσει.

  Με το να ανακηρύσσεις μεγάλους εχθρούς το κράτος, την αστυνομία, τους Αμερικάνους, τους καπιταλιστές, τους κακούς, και δεν ξέρω γω ποιον άλλο, και να ανοίγεις πόλεμο, να ζητάς κεφάλια και να σπας τα πάντα χωρίς ειρμό και κρίση, εκτονώνεις μόνο την οργή σου.Δεν είναι μακροπρόθεσμο. Θα τελειώσει.Θα στερεύσει η οργή.Και μετά??Θα έχει μείνει μόνο ο τραγικός θάνατος του μικρού, το μπάχαλο που δημιουργήθηκε, και κατά τα άλλα τίποτα.Καμία αλλαγή.Κανένας προβληματισμός.

  Κάπως έτσι η διαμαρτυρία γίνεται μπίζνα. Κι αυτή είναι η μεγαλύτερη απώλεια.

 4. Νικολα,

  Αυτο που λεω,ειναι να κουλαρουμε με τους χαρακτηρισμους,οπως ειπα στην Ευθυμια,δεν πιστευω οτι ειχε σχεδιο να τον σκοτωσει (αυτο ειναι δολοφονια) αλλα οτι απλα ηθελε να τον φοβισει κ απο ανικανοτητα τον σκοτωσε,απο χθες κιολας,ολοι χωρις να ειναι μπροστα,ελεγαν »εκτελεση» κ »δολοφονια» επειδη ετσι ελεγαν τα ΜΜΕ!!Συγγνωμη αλλα δν θα παρω!!!

  Δεν ειπα,να μεινουμε απραγοι,αλλα δν θελω να πιστευω οτι αυτο που γινεται τωρα ειναι το σωστο…….Αρα,τι προτεινεις?

  Οσο για το Πολυτεχνειο,συγγνωμη αλλα το θεωρω δυσαναλογο κ αστοχο το παραδειγμα σου.

  Οσο για το ποιος βγαινει κερδισμενος,επετρεψε μου να επιμεινω στην αποψη μου……

  Με εκτιμηση,

 5. χαίρομαι που υπάρχουν νέοι που έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη σ αυτά τα θέματα. στη δικαιοσύνη που χάρη στο βουλευτή της ΝΔ λυκουρέζο, αθώωσε το δολοφόνο του καλετζά, που δεν βρήκε κανένα στοιχείο για τους πακιστανούς, που δεν βρήκε κάτι για τα ομόλογα, τις υποκλοπές, τη siemens, που άφησε το παιδί με τα πράσινα παπούτσια στη φυλακή και την επιτήρηση. που για να γίνει μία έφεση περνάει ο άλλος μήνες και μήνες στη φυλακή.

 6. Gina,

  Νομιζω συμφωνουμε 1000% και χαιρομαι που επιασες την ουσια του κειμενου κ το συμπληρωσες μαλιστα!!

 7. η ελληνική δικαιοσύνη μπάζει από παντού, Ευθυμία!Αυτό το ξέρουν ακόμα κι οι πέτρες σ’αυτόν τον τόπο!Δεν είναι καμιά σοφία να το επαναλαμβάνουμε μεταξύ μας, το θεωρώ ως δεδομένο.

  Αλλά αν η μόνη απάντηση που έχουμε στην ανικανότητά της, είναι η καταστροφή, τότε φοβάμαι ότι τα αποτελέσματα που θα λάβουμε στην προσπάθειά μας να αφυπνήσουμε και ταρακουνήσουμε την κοινωνία, δε θα είναι και πολύ θετικά.

 8. χα συμφωνω απολυτα για το δεντρο.
  καλα αν περιμενουμε τη βαλλιστικη να μας πει αν ηταν δολοφονια η’ οχι στι τελος θα πρεπει να πιστεψουμε οτι το παιδι επεσε κατω απο μονο του στα καλα του καθουμενου.

  δε καταλαβαινω γιατι στα καναλια αποκαλουν αυτους που προκαλουν τα επεισοδια «ομοιδεατες», ειναι προφανες οτι δεν υπαρχει καμια ιδεα στο μυαλο αυτων που εβαλαν φωτια στο αρχαιολογικο μουσειο. μονο τυφλη βια.
  σιγουρα η βια δεν ειναι λυση για τιποτα, ειναι μονο εκτονωση και ειναι σαφες απο ολα αυτα οτι οι αθηναιοι εχουν πολλα κρατημενα μεσα τους να εκτονωσουν.
  πολλοι πετανε μολοτοφ γιατι ειναι θυμωμενοι που τους παρατησε η γκομενα τους.
  και πολλοι ειναι ιδιοι και χειροτεροι απο τον αστυνομικο που σκοτωσε το παιδι, ο οποιος παρεπιπτοντως ειναι πολυ τραγικη φιγουρα.

  το ελληνικη δικαιοσυνη τεινει να γινει οξυμωρο σχημα.
  εχει ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο η ελευθεροτυπια σημερα για παρομοιες περιπτωσεις που δεν ξεσηκωσαν τον κοσμο οπως αυτη και οι υπευθυνοι εφαγαν δυο τρια χρονακια φυλακη και αν.

  ειναι πολυ θετικο παντως που μεσα σ ολα αυτα βρισκουμε εγκεφαλικη ενεργεια για συζητησεις οπως αυτη εδω.

 9. «Από την στιγμή του θανάτου του νεαρού, έχουν σημειωθεί μεγάλης έκτασης επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας γιατί υπεύθυνοι φυσικά είναι οι καταστηματάρχες και οι μικρομαγαζάτορες. Επίσης , έχουν (ξανά)απαξιώσει όλο το Αστυνομικό Σώμα από το λάθος ενός Ειδικού Φρουρού , είναι όλοι φασίστες. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό είναι γενίκευση η οποία είναι μήτρα κοινωνικού και πολιτικού φασισμού , επομένως όλοι όσοι λέτε ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι φασίστες, ακόμα κ αν αυτό ισχύει, δυστυχώς είστε το ίδιο φασίστες με αυτούς.»

  Δυο πραγματάκια πάνω σε αυτά που έγραψες:
  1. Οι μικρομαγαζάτορες που κάηκαν τα μαγαζιά τους είναι ελάχιστοι (και συνήθως πρόκειται για προβοκατόρικες ενέργειες). Αυτές τις μέρες καίγονται κυρίως μεγάλες αλυσσίδες πολυκαταστημάτων, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και τράπεζες. Υποθέτω οτι αντιλαμβάνεσαι τον συμβολισμό της ενέργειας.
  2. Το Αστυνομικό Σώμα και συγκεκριμένα τα ΜΑΤ, ΕΚΑΜ και πως διάολο τους λένε όλους αυτούς -έχει σκοπό του την καταστολή και την βίαια επιβολή του νόμου. Το είπε κι ο Πάκης -τις προάλλες. Άρα, δεν θεωρούνται φασίστες λόγω γεννετήσιων ή άλλων χαρακτηριστικών -ο κοινωνικός τους ρόλος θεωρείται φασιστικός. Και με αυτό δεν νομίζω οτι διαφωνώ.

 10. ορίστε, αυτή τη φορά υπάρχει πολύ μεγάλη υπομονή και ψυχραιμία. «ανεπιβεβαιώτο» το μαχαίρωμα στην πάτρα… πόσο δύσκολο δηλαδή θα ήταν να επιβεβαιωθεί?
  αλλά τι τους νοιάζει στην πάτρα (και γενικότερα) και στις 20 Νοεμβρίου είχε μαχαιρωθεί ένα παιδάκι, επειδή έμοιαζε με λιμενικό…
  http://www.patranews.gr/news.asp?ID=7210

  http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=19

 11. Το θέμα παιδιά είναι το τι θα κάνουμε εμείς!!!!!!!!!!!Δεν γίνεται να περίμενεις απο τους άλλους.Αν θές να κανεις κάτι, το κάνεις μόνος σου…Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

 12. Ευθυμια,

  Με το να ασχολεισαι αν ηταν δολοφονια η οχι χανεις την ουσια, δολοφονια ειναι προμελετημενη ανθρωποκτονια, για εμενα η συγκεκριμενη περιπτωση ειναι ανθρωποκτονια εξ’αμελειας,δεν πιστευω οτι οντως ηθελε να τον καθαρισει τον μικρο,νομιζω οτι σαν κλασικος μπατσος ηθελε να πουλησει νταηλικι και να τον κανει να χεστει πανω του,του εκατσε ‘στραβη’ και καληνυχτα. Αρνουμαι να μπω σε αυτο που εχουν μπει οι περισσοτεροι, επειδη εχουν ‘απωθημενα’ με τους μπατσους να λυσσανε εναντιον τους και να μενουν σε λεξεις κ συνθηματα.

 13. εγώ πάλι πιστεύω πως όταν έχεις όπλο και το οπλίζεις επειδή κάποιος σε έβρισε είναι μια χαρά εκ προμελέτης. όταν χτυπάς κάποιον με το αυτοκίνητο είναι εξ αμελείας. όταν επανέρχεσαι σε ένα χώρο για να πουλήσεις τσαμπουκά ενώ ρόλος σου είναι να προστατεύεις αυτά τα παιδιά από το να παρανομήσουν, είσαι ακόμα πιο υπεύθυνος. προφανώς συμφωνούμε πως δε φταίει μόνο ο δολοφόνος αλλά και η εκπαίδευση τους, αφού γύρισε για να πουλήσει νταηλίκι.

 14. Ωραία! Αν ενας μπάτσος στρέψει το όπλο κατά πάνω σου και πυροβολήσει (σύμφωνα με τις δηλώσεις ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΠΤΩΝ), θα πρέπει να μιλάμε για φόνο εξ αμελείας -αλλιώς έχουμε απωθημένα με τους μπάτσους!

  Δηλαδή, εκ προμελέτης πότε είναι; Αν σου κρεμάσει στο στήθος έναν στόχο και κουδουνάκια να χτυπάνε για τα μπόνους;

 15. Motorcycle Boy,

  1ον Δεν σε ξερω ονομαστικα,ενω εσυ με ξερεις

  2ον Παλι δν εχεις καταλαβει τι λεω κ που θελω να επικεντρωθω

  3ον Το ειρωνικο υφος σου μου δινει να καταλαβω οτι και να μπω στον κοπο να σου εξηγησω θα ειναι εις ματην,

  οποτε δεν θα το κανω για τον 1ο κ 3ο λογο

  Θα σεβαστω ωστοσο τα λεγομενα σου.

 16. Μακάρι όλη αυτή η οργή να σταματήσει εδώ.

  Λυπάμαι που το λέω, αλλά δεν θα τους λυπηθούμε κιόλας, ούτε στους χαρακτηρισμούς, ούτε πουθενά αλλού.

  Στην αρχή με τους βανδαλισμούς έχασαν το δίκιο τους οι αναρχικοί, τωρα το χάνουν αυτοί.
  Για τι σε κάθε στενό υπάρχει και δυμοιρία-λες και δενξέρουν οτι εξαγριώνει- και πιο σημαντικό αυτή θα στραφεί ενάντια σε μαθητές το πολύ 17 χρονών.Μπροστά σε τέτοια συμπεριφορά ο χαρακτηρισμός «φασίστας» είναι και πολύ κόσμιος θα έλεγα.Και ναι η μπάλα θα τους πάρει όλους.

  Πρέπει όμως να στρέψουμε τώρα το βλέμμα αλλού.
  Και αυτό που εννοώ είναι τι σημασία έχει τι ήταν για όλους εμάς, για τον καθένα χωριστά εννοώ,αυτή η δολοφονία. Γιατί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και αλλιώς. Ο καθένας έχει βγαλει το δικό του πόρισμα. Ακόμη κι ενας πολέμιος της θανατικής ποινής θα ελέγε τέτοιες ώρες, με την ανατριχίλα της σκέψης,ο αστυνόμος να κρεμαστεί, να υποφέρει μεχρι θανάτου κλπ κλπ.
  Αυτό που έχει σημασία είναι μετά την ύβρη να έρθει η άτη και με αυτό εννοώ η τιμωρία να είναι να είναι επιτέλους αυτή που πραγματικά αξίζει να είναι.
  Όχι όπως προηγούμενων υποθέσεων που οι αστυνομικοί πυροβόλησαν επειδή -ακούστε- παραπάτησαν και το πολύ σε 6 μήνες ήταν έξω.
  Αυτό ίσως δεν συμβεί σε αυτή την υπόθεση,βέβαια,
  εξαιτίας όλης αυτής της κινητοποίησης.
  Γι’αυτό, ευτυχώς που η νεολέα δεν έχουμε ούτε ψυχραιμία ούτε υπομονή όπως αναφέρετε πιο πάνω ότι πρέπει να έχουμε.

 17. Those who stand accused
  And those who point the finger
  Are closer than you want to believe.

  chumbawamba

  Μάκη μου καταλαβαίνουμε το στόχο σου. απλά κ εσύ επιμένεις πολύ με το θέμα «εξ αμελείας».
  δε νομίζω πως ωφελεί την κυβέρνηση. τα αδέλφια τους στο λαοσ ίσως (οι οποιοι, έλεος, βγήκαν στη βουλή και είπαν πως είναι και ξένοι ανάμεσα στους ταραξίες, λες κ αυτό αλλάζει κάτι εκτός από το γεγονός πως χαλούσαν τη δουλειά των παιδιών τους στη χρυσή αυγή)

  το τραγουδάκι το χρησιμοποιω για να πω, πως σε αντίθεση με το μάκη πιστεύω πως φταίει ο τρόπος λειτουργίας της αστυνομίας για όσα έγιναν. πρώτον συντηρούσε στο σώμα κάποιον τόσο θερμόαιμο για τοσα χρόνια κ μάλιστα σε οπλισμένη θέση. δεύτερον, δε μας έχουν δώσει ποτέ ούτε ένα δείγμα πως δεν είναι εχθροί μας. εγώ δε βλέπω ποτέ στη γειτονιά μου. έτσι, μια βόλτα να δουν αν ζούμε αν πεθαίνουμε κλπ… ακόμα κ στους σταθμούς έβαλαν ιδιωτικούς φρουρούς λες και η δουλειά του αστυνομικού είναι να πίνει καφέδες μέσα στο τμήμα, με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τόσο κόσμο τσάμπα. και φυσικά η δράση τους τώρα στις πορείες, ήταν περισσότερο να σπάνε εμάς παρά να παρατάσονται στα μαγαζιά που τάχα προστάτευαν.

  οπότε νομίζω είναι λογικό, να μην καταλαβαίνουμε εμείς την αξία τους αφενός και αφετέρου να προσελκύουν στο σώμα κόσμο που ψιλογουστάρει να τη λέει κ να «παίζει» με μετανάστες, πόρνες, πρεζάκια κ να εκφοβίζει δέρνοντας μικρά κ φοιτητές στις πορείες. Αν αυτό σου φαίνεται εσένα τίμιος τρόπος να βγάζεις το ψωμί σου….

  Βέβαια άκουσα τον αρχισυνδικαλιστή των ματ (που έχουν κόντρα με τους ειδικούς φρουρούς) και μίλησε πολύ σωστα. είπε πως και οι ίδιοι φοβούνται με την υπερεξάπλωση των ιδιωτικών φρουρών γιατί έτσι οπλίζεται κ εκπαιδεύεται ο καθένας και πως εδώ και χρόνια ζητάνε να επιστρέφουν τα όπλα στο τμήμα όταν είναι εκτός υπηρεσίας. αλλά εσύ φαντάζεσαι πως θα χαίρονταν στα τμήματα αν μάθαιναν πως πλέον αντί να κωλοβαράνε στο γραφειάκι τους θα πάνε να στέκονται 8 ώρες όρθιοι?

  κ όσο αφορά το συγκεκριμένο τύπο, εσύ στη θέση του δε θα ζήταγες ένα τεράστιο συγγνώμη ο,τι κ να σου πρότεινε ο συνήγορός σου? αν έστω τραυμάτιζες κάποιον με το αυτοκίνητο (μακριά από εμάς) δε θα πήγαινες στο νοσοκομείο να δεις πώς είναι? δε θα έκανες ο,τι μπορούσες για να νοιώσει καλύτερα? (ακόμη κ αν είχε περάσει με κόκκινο, δλδ αν εν μέρει έβλεπες πως φταίει)

 18. Ευθυμια,

  Ειναι εμφανες οτι ο λανθασμενος τροπος λειτουργιας (και) της Αστυνομιας οδηγησε σε αυτο το συμβαν!!Δηλαδη συμφωνουμε….δεν ειναι δυνατον ο καθενας με λιγους μηνες εκπαιδευσης να παιρνει πιστολι!!Ειδαμε τι εγινε……….

  Αυτο που θελω να πω ειναι οτι εγω δεν θα καθησω να κατηγορησω τον βλακα μπατσο ο οποιος φυσικα κ πρεπει να δικαστει και να καταδικαστει (και οχι να καταδικαστει πριν δικαστει!!αν με πιανετε………..).Θα κατηγορησω το ελληνικο κρατος που εχει »αναθρεψει» μια τετοια αστυνομια!

  Τωρα οσο για τις συγγνωμες,Ευθυμια ας κανει οτι θελει,ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων κ των επιλογων του.Επαναλαμβανω,ο συγκεκριμενος τυπος κ το συγκεκριμενο περιστατικο με αφηνουν αδιαφορο,με νοιαζουν περισσοτερο τα επακολουθα κ οι κοινωνικες συμπεριφορες.Μπορει να ακουγεται σκληρο αλλα ας μην γελιομαστε η σχεση αστυνομικων κ αναρχικων η ταραξιων η χουλιγκανς η βανδαλων η η η η…………..ειναι συγκρουσιακη κ βιαιη,οι μεν υπαρχουν γιατι υπαρχουν οι δε,αρα παντα θα θρηνουμε θυματα τα οποια μερικες φορες μπορει να ειναι κ αθωα.

  Ολια,

  Ειναι ξεκαθαρο οτι διαφωνω τελειως με οσα γραφεις οποτε δν νομιζω οτι θα χρειαστει περαιτερω αναλυση,εσυ θες να χαρακτηριζεις μαζικα εγω οχι.Δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s